U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Recept voor 2 personen als hoofdgerecht
Ingrediënten: 8 tongrolletjes met zalm(ontdooid indien uit de diepvries)125 gr champignons in schijfjes gesneden50 gr garnalenpeper en zoutgehakte bieslook1 sjalotCitroenpreiwitstengel seldereetlepel bloem150 gr visfond150 gr witte wijn100 gr light room
Bereiding:Sjalot, prei en selder in de beker 5 sec/snel5, spatelenvoeg beetje vetstof (boter, olie) bij 4.5 min/100°snel1voeg bloem, witte wijn en visfond toe (ik deed er nog schepje visbouillon bij)stel de tijd voorlopig op 10 min in, varoma, snel 1schik ondertussen de tongfilets in de varoma schaal en zet ze op de beker zodra varoma temp bereikt is 5 min/varoma/snel1zet de tongfilets opzij en hou warmvoeg 100 gr room toeJe kan de champignons rauw ook toevoegen, maar ik heb die liever gewoon gebakken in een pan met wat citroen erbij die doe ik er dan op het laatst bij.laat nog een tijdje (5 à 8 min) op 98 ° mes omgekeerd draaien! verder indikken en breng indien nodig op smaak met PenZ
serveer de tongrolletjes met puree of naar wens en bestrooi met wat garnalen en bieslook en een stukje citroen