U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:Ui2 teentjes look 1 stuk prei-wit in stukken1wortel in stukken1 kilo tomaten1 klein blikje tomatenpureeWater, Olijfolie, kippenbouillon, laurier, Tijm, P en ZKippengehakt of naar keuze Kalfs,....Bereiding:Doe de ui en de look in de beker samen met prei-wit en wortel 5sec/snel5 Spatelen!Doe olijfolie bij 4,5 min/100°/snel 1maak kleine balletjes van het gehakt en leg ze in de varoma.voeg de tomaten en tomatenpree in de beker, samen met kruiden, Bouillon en water : 16 min/100°/1maak ondertussen kleine balletjes van het gehakt en zet opzij.(je kan ze eventueel in de varomaschaal bovenop de beker zetten tijdens het koken)Mix de soep 1 min/snel10, doe er na het mixen onmiddellijk de bolletjes bij, indien die niet genoeg gegaard zijn op 100° zullen die met de restwarmte van de soep volledig garenOptioneel: Met wat fijngesnipperde peterselie of bieslook opdienen