U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:
1 kilo Mosselen, 1 ui, 2 teentjes look, 1 preiwit, 1 kleine venkel, 1 wortel, 1 stengel selder, 1 tomaat, 1 aardappel, 150 gr witte wijn, 125 gr room, bieslook in snippers, water, Sublimix visbouillon of visbouillonblokje, curry, P&Z, laurier en indien gewenst Kurkuma, 25 gr olijfolie.
Werkwijze:
Ui, venkel (hou wat groen ervan opzij) en look hakken: 4 sec./ snel.5 , naar beneden spatelen en olijfolie toevoegen: 4.5 min/100°/snel1.5Doe de wortel, preiwit, selder, witte wijn, aardappel en visbouillon met water in de beker met wat peper en laurier, doe de gewassen mosselen in de varoma bovenop, 20 min/Varoma/1.5Ondertussen kan je de bieslook snipperen, tomaat emonderen en in stukjes snijden, en achtergehouden groen van Venkel klaarzetten.Als de mosselen gaar zijn, zet opzij en voeg de room toe en mix 1 min snel 10, breng de soep op smaak. Haal de mosselen uit de schelp en hou er een beetje in de schelp om zo in de soep te leggen, voeg de mosselen bij de soep.
Dien op met paar hele mosselen, wat blokjes tomaat, gesnipperde bieslook en wat groen van de venkel, en lekker stukje brood.
Smakelijk!