Mosselsoep 'The day after'

Je hebt mosselen gemaakt met kruidige tomatensaus uit het basiskookboek?

The day after met de rest van het vocht maak je deze lekkere soep!


Ingredienten: 

wat overgebleven mosselen

1 Ajuin

2 teentjes look

Olijfolie

1 prei wit

stengel selder

2 kleine rode paprika’s

4 tomaten

de overgebleven jus van de mosselen van gisteren

Sublimix visbouillon

water, laurier, Tijm, p en z

platte peterselie of kervel om te garneren

Bereiding:

Doe ajuin en 2 teentjes look in de beker 5 sec/snel 5, naar beneden spatelen

met wat olijfolie stoven 4 min/ 100 °/snel 1

1 prei wit, stengel selder, rode paprika's, 4 tomaten, overgebleven jus van de mosselen, wat Sublimix visbouillon, Water, kruiden naar wens (laurier, tijm,...)18 Min / 100 ° / Snel 1

Mix 1min/snel10

dien op met de overgebleven mosselen en verse kervel (of platte peterselie)