U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Je hebt mosselen gemaakt met kruidige tomatensaus uit het basiskookboek?
The day after met de rest van het vocht maak je deze lekkere soep!
Ingredienten:
wat overgebleven mosselen
1 Ajuin
2 teentjes look
Olijfolie
1 prei wit
stengel selder
2 kleine rode paprika’s
4 tomaten
de overgebleven jus van de mosselen van gisteren
Sublimix visbouillon
water, laurier, Tijm, p en z
platte peterselie of kervel om te garneren
Bereiding:
Doe ajuin en 2 teentjes look in de beker 5 sec/snel 5, naar beneden spatelen
met wat olijfolie stoven 4 min/ 100 °/snel 1
1 prei wit, stengel selder, rode paprika's, 4 tomaten, overgebleven jus van de mosselen, wat Sublimix visbouillon, Water, kruiden naar wens (laurier, tijm,...)18 Min / 100 ° / Snel 1
Mix 1min/snel10
dien op met de overgebleven mosselen en verse kervel (of platte peterselie)