U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:
250 gr pasta (haverpasta spirelli)
150 gr Rucola
teen knoflook
100 gr zongedroogde tomaten
70 gr olijfolie
2 EL Balsamico
1 EL Basilicum pesto (zelfgemaakt of gekocht)
1 TL mosterd
1 TL honing
peper
voor de garnering:
1 doosje mini mozzarella
150 gr parmaham
25 gr pijnboompitten geroosterd in de pan
kleine tomaatjes naar believen
Parmezaan schilfers
Bereiding:
kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, zet opzij en laat afkoelen.
voor de dressing: Doe de knoflook en de gedroogde tomaatjes in de beker 3 sec/snel 8 dan Bijspatelen
olijfolie, Balsamico, Basilicum pesto, honing en mosterd en peper bijvoegen 30 sec/snel 4 (af en toe eens bijspatelen)
Doe de dressing bij de pasta en spatel onder, snij de mozzarella balletjes in 2, trek de ham in slierten,
snij de kerstomaatjes in 2, en voeg toe samen met de pijnboompitten en de rucola en meng alles voorzichtig door elkaar.
zet in de frigo tot opdienen, kan ook mee naar het werk!