Algemene voorwaarden

Onze voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen, door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Van het in deze algemene voorwaarden bepaalde kan uitsluitend en alleen worden afgeweken indien en voor zover zulks uitdrukkelijk, schriftelijk is overeengekomen. Wij kunnen nooit verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor schade, letsel of verlies, direct of indirect voortvloeiend uit informatie zoals beschreven, verstrekt of door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van koper of  aan derden beschikbaar heeft gesteld van enig door ons verkocht product.

Onderstaande voorwaarden gelden voor Kookhulp en staan vermeld op de site www.kookhulp.be .

Alle afmetingen, teksten en kleuren vermeld op onze site zijn bij benadering en indicatief, ze kunnen nooit aanleiding zijn tot ontbinding van de koop of tot enige schadevergoeding.

Wij zijn geen dropchipping bedrijf, alle op de website gepubliceerde artikelen hebben wij op stock.
Wij proberen zoveel mogelijk nog dezelfde dag te versturen, maar daar wij ook een fysieke winkel hebben kan het gebeuren dat de stock op de webshop niet meer klopt en een artikel niet meer in voorraad is. 
U wordt hier nog dezelfde dag van verwittigd, met de vermoedelijke leveringsdatum, indien u hier niet op wil wachten volstaat een simpel mailtje om dit artikel door ons terug te laten betalen. Dit gebeurt binnen de 14 dagen.