U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:
50 gr gepelde amandelen (of amandelschilfers)
1 sjalot
1/2 schepje sublimix tello-fix (groentenbouillon)
20 gr Olijfolie
300 gr Groene asperges in stukjes van 3 cm (snij eerst de puntjes af en hou die extra om te garneren)
300 gr wortelen in stukken
600 gr water
tl zout
(zwarte) peper van de molen
Bereiding:
Indien gepelde amandelen, deze eerst hakken 3 sec/snel7: doe in een potje en zet opzij
doe de sjalot in de beker en hak 3 sec/snel5, bijspatelen en 3 min/120°/snel1
Voeg asperges, wortelen, 30 gr amandelen, water bouillon en zout toe en kook 25 min/100°:snel1
Mix 40 sec/snel 5-8
Doe er daarna de aspergepunten bij en laat nog 5 min afgedekt staan
serveer warm in een bord, met wat aspergepunten en strooi er de gemalen (of schilfers) amandelen bij en geef nog een flinke draai aan de pepermolen
Smakelijk!