U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:
3 appelen, geschild en in 4 gesneden200 gr suiker (of zùsto)100 gr boter in stukken150 gr roomkaas (bvb Philadelpia light)1 eetl citroensap2 eieren180 gr bloem1 Tl bakpoedersnuifje zout
eventueel 1/2 Tl kaneel en wat poedersuiker
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180 ° (voor hetelucht: 160°)Doe de appelen in de mengbeker met 20 gr suiker en eventueel kaneel 3 sec / snel 5Doe over in een schaal en zet opzijBoter, kaas, suiker, citroensap en eieren in de mengbeker 40 sec / snel 4Bakpoeder, bloem en zout bijvoegen 10 sec / snel 4
meng appelen en beslag dooreen met een spatelBekleed de bodem van een springvorm Ø 26 cm met bakpapier en doe het deeg erin, plaats in de voorverwarmde oven voor ong 60 à 70 min.Mocht de taart te bruin worden, bedek dan met wat alufolie.Laat de cake volledig afkoelen en garneer naar wens hier bestrooid met bloemsuiker en wat Qimiq met magere griekse yoghurt opgeslagen en paar aardbeien.