U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Yoghurt cake met blauwe bessen en amandelcrumble
Ingrediënten:
170 gr Griekse yoghurt240 gr bloem100 Gr Zùsto (of suiker)100 ml olijfolie4 eierenzakje bakpoeder300 gr blauwe bessen
Voor de crumble:
100 gr Bloem50 gr Suiker50 gr Boter3 eetlepels amandelschilfers
Bereiding:
Maak eerst de crumble: doe bloem en suiker en boter in een schaal en kneed dit met de hand tot je kruimels hebt, meng er dan de amandelschilfers door en zet in de frigo.Verwarm de oven op 170 grmix de eiwitten stijf in de beker (met de vlinder) stand 4doe er daarna 1 voor 1 de eigelen bij door het gat in het deksel op stand 2voeg er de suiker, olie, en yoghurt toe en meng kort tot een gladde massa.verwijder de vlinderzeef er de bloem en bakpoeder bij en meng nog even kort door.
Vet een bakvorm goed in, doe er het deeg in, strooi er de blauwe bessen over en daarna de crumble bovenop strooien
Plaats een uur in de oven