Kabeljauwhaasje met crumble van tomaten, olijven en noten

Ingrediënten:

Kabeljauwhaasjes naar gelang het aantal personen (crumble is voor 4 tal personen)
25 gr amandelnoten(hazelnoten gaat ook)
15 gr zongedroogde tomaatjes op olie
4 anjovisjes uit blik
15 gr zwarte olijven zonder pit
teentje look
olijfolie
trostomaatjes naar wens
Verse tijm, rozemarijn, peper en bieslook

Bereiding:

Doe noten, olijven, knoflook en zongedroogde tomaatjes in de beker, 1 sec turbo,
voeg 1 EL bieslook fijngesneden, peper, olijfolie toe en mix tot je een mooie samenhangende crumble hebt, regelmatig spatelen!
Vet individuele schaaltjes of 1 grote ovenschaal met wat olijfolie in en leg er de vis in, bestrijk met het mengsel, leg er de trostomaatjes bij en bestrooi met wat tijm en rozemarijn

Wacht met zout, dit kan eventueel aan tafel, maar de anjovisjes zijn erg zout!

Zet in een voorverwarmde oven van 180° voor 20 minuutjes

Doe water in de beker en stoom wat aardappelen in mandje of varomaschaal

Dien samen op met eventueel nog een witloofsalade,....


Smakelijk!