U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:
Kabeljauwhaasjes naar gelang het aantal personen (crumble is voor 4 tal personen)25 gr amandelnoten(hazelnoten gaat ook)15 gr zongedroogde tomaatjes op olie4 anjovisjes uit blik15 gr zwarte olijven zonder pitteentje lookolijfolietrostomaatjes naar wensVerse tijm, rozemarijn, peper en bieslook
Takje trostomaatjes
Bereiding:Doe noten, olijven, knoflook en zongedroogde tomaatjes in de beker, 1 sec turbo, voeg 1 EL bieslook fijngesneden, peper, olijfolie toe en mix tot je een mooie samenhangende crumble hebt, regelmatig spatelen!Vet individuele schaaltjes of 1 grote ovenschaal met wat olijfolie in en leg er de vis in, bestrijk met het mengsel, leg er de trostomaatjes bij en bestrooi met wat tijm en rozemarijn
Wacht met zout, dit kan eventueel aan tafel, maar de anjovisjes zijn erg zout!Zet in een voorverwarmde oven van 180° voor 20 minuutjesDoe water in de beker en stoom wat aardappelen in mandje of varomaschaalDien samen op met eventueel nog een witloofsalade,....
Smakelijk!