Groenten-Bouillon-Soep met balletjes


Ingrediënten: 

Ui en teentje look
olijfolie, P en Z
1/3 van een grote Chinese kool in stukken gesneden (de rest kan je ook gebruiken in een wok,maar ik garandeer dat je dit recept nog eens maakt!)
1/2 bakje champignons
150 gr spruitjes in 2 of in 4 gesneden
groentenbouillon (2 schepjes) (Sublimix)
Laurier en Tijm
Vermicelli lettertjes (klein handje naar eigen smaak)

Gehakt voor balletjes

Bereiding:

Ui en look in de beker 4 sec/snel 5
Olijfolie + in stukken gesneden chinese kool +2 schepjes groentenbouillon bijdoen 4.5 min / 100°/ snel 1

Vanaf nu werken we met mes omgekeerd draaien!

Spruitjes, champignons, water, P en Z en  kruiden 18 min/100°/snel 1

Voeg vermicelli bij 5 min/100°/snel1

Dit recept is gebaseerd op een recept van Sophie Dumon, volgens haar recept werden de balletjes gebakken in de pan, maar je kan de balletjes ook in de varoma stomen natuurlijk