U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ingrediënten:
Ui en teentje lookolijfolie, P en Z1/3 van een grote Chinese kool in stukken gesneden (de rest kan je ook gebruiken in een wok,maar ik garandeer dat je dit recept nog eens maakt!)1/2 bakje champignons150 gr spruitjes in 2 of in 4 gesnedengroentenbouillon (2 schepjes) (Sublimix)Laurier en TijmVermicelli lettertjes (klein handje naar eigen smaak)
Gehakt voor balletjes
Bereiding:
Ui en look in de beker 4 sec/snel 5Olijfolie + in stukken gesneden chinese kool +2 schepjes groentenbouillon bijdoen 4.5 min / 100°/ snel 1
Vanaf nu werken we met mes omgekeerd draaien!
Spruitjes, champignons, water, P en Z en kruiden 18 min/100°/snel 1
Voeg vermicelli bij 5 min/100°/snel1
Dit recept is gebaseerd op een recept van Sophie Dumon, volgens haar recept werden de balletjes gebakken in de pan, maar je kan de balletjes ook in de varoma stomen natuurlijk